2. Kutyás Nap Lovasokkal Cserszegtomajon (2022. 09. 24.)

2022. szeptember 24-én délután megrendezésre került a második kutyás nap Cserszegtomajon. Összesen 26 kutyatulajdonos nevezte be kedvencét a különböző kategóriákban kiírt versenyekre.

 

A fajta bemutatóval egybekötött szépségverseny kis-, közepes- és nagytestű kategóriában lett megrendezve. Ki lett osztva a „Legszebb gyerek-kutyapáros”, a „Legaranyosabb kutyakölyök”, „Cserszegtomaj legügyesebb kutyája” és a „Legszebb kutyapár” cím. A „Cserszegtomaj legszebb kutyája” cím elnyerésénél volt egy zsűri díj, illetve egy közönség díj is.

A zsűri tagjai voltak Szabolcs András a keszthelyi Barbatus Állateledel bolt tulajdonosa, Németh Zoltán kutyakozmetikus és Koczó Magdolna kutyakiképző.

 

 

A következő program keretében a Lóbarát Panzió tulajdonosa Savanyó Tibor vezetésével helyi fiatalok mutatták be lovas tudományukat.

 

 

A szépségverseny után a Keszhelyi Kutyasuli agility és frizbi bemutatója következett. A bemutató látványos és a jelenlévő gazdiknak tanulságos is volt, hiszen láthatták, hogy mit lehet kihozni kedveceinkből sok-sok munkával, türelemmel, szeretettel.

 

A rendezvény a díjkiosztóval zárult.

Egy sikeres rendezvény után mit is mondhatnánk? Jövőre újra ugyanitt!

Budinszkiné Levek Klára

Fotók: Szabó Martina, Süliné Elekes Éva