Civil Fórum Cserszegtomajon

2021. november 12-én pénteken 8 civil szervezet képviselőivel folytattunk tanácskozást, a 2022. évi cserszegtomaji programokról, közösségi összejövetelekről a kultúrházunkban.

A tanácskozás fő célja, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt a településünk lakói, szervezetei Cserszegtomaj közösségi életében, rendezvényeinek szervezésében. Ezenkívül minél jobban megismerjék egymást, hiszen e találkozó alkalmával is voltak, akik még nem találkoztak, nem ismerték egymást. Sajnos a járványhelyzet miatt a tavalyi évben szervezett összejöveteleink elmaradtak, így most nagy öröm volt számunkra, hogy meg tudtuk tartani e civil találkozót. E napon a bemutatkozások mellett a nehézségekről, örömökről is szó esett.

A találkozó résztvevői voltak: a Cserszegtomaji Tátika Népdalkör, az „Aranykorúak” Nyugdíjas klubja, az Alternatív Természetbarát Egyesület, Cserszegtomaji Polgárőr Egyesület, Léleknemesítő Klub, Főnix Modellező Egyesület, Shotokan Karate SE., Sport Egyesület. Sajnos nem tudott eljönni minden szervezet, de velük külön fogunk majd egyeztetni.

Minden évben 2 alkalommal szeretnénk ilyen találkozót szervezni, ugyanis kiderült nagyon sokoldalúak szervezeteink. Több ötlet is megszületett, melyek a jövő évi programjainkba beépítésre fognak kerülni.

Köszönjük, hogy együtt lehettünk, együtt gondolkodhattunk!