Közösségi Szemétgyűjtés Cserszegtomajon

 

Vendég vagy a világban, és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virágja, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.”

Wass Albert

 

A természet olyan erő, mely hegyeket mozgat és nélkülözhetetlen része az életünknek. Ma azonban eljött az az idő, amikor szüksége van a védelmünkre.

2020. október 30-án Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata nevében Elekes István polgármester, Közösségi Szemétgyűjtésre hívott mindenkit a Hadi út melletti útszakasz kitisztítására. Óriási szeméthegyek fogadtak bennünket, kidőlt belsejű tévék, gumiabroncsok, háztartási szemét és sorolhatnánk tovább….

Elekes István polgármester aktív környezetbarát

 

A Hadi út mellett van egy kereszt, amely köré friss árvácskákat ültettek. A kereszt mellett egy pad található, mely  minden fáradt embernek egy kis megnyugvást, pihenést jelenthet a hosszú út után, mely során ideérkezik. Vannak, akik az apró csodákat is észreveszik.

 

 

Hálásan köszönjük a segítőknek, hogy e napon eljöttek és együtt megszabadítottuk a környezetünket 2 konténer szeméttől.