Vállalkozói Újév Köszöntő Cserszegtomajon (2020.01.24.)

2020. január 24-én, pénteken 17 órára hívta Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata a helyi vállalkozókat újévi gondolatcserére az iskola éttermében. Nagy megtiszteltetés, hogy sokan elfogadták a meghívást.

Elekes István polgármester köszöntötte a vendégeket majd kifejtette, milyen hasznos és fontos a helyi vállalkozókkal való kapcsolattartás és a velük való közös gondolkodás.ujev26

A képviselő testülettel sokat gondolkodtak már a fejlesztési lehetőségekről, azonban tisztában kell lenni az erőforrásokkal, hiszen annak mértékében lehet a fenntartási kötelezettségek mellett bármilyen beruházásba kezdeni. 

A mai találkozó egyik fontos elemeként az önkormányzat „Cserszegtomaji Kisokos” kiadvány létrehozását vette tervbe, melyhez a megjelenteket egy adattáblázat kitöltésére kérték fel. E kiadvány minden háztartásba el fog jutni és így lehetősége nyílik mindenkinek, hogy helyi vállalkozókhoz forduljon.

Az est további részében többen felszólaltak építő jellegű gondolatukkal, mint a helyi útjelző táblák kiépítésének fontossága, az utak állapota vagy a turisztikai lehetőségek kiépítésének különböző lehetőségeiről. ujev25A polgármester úr válaszként elmondta, hogy e fejlesztésekhez több pályázatot is benyújtott az önkormányzat, hiszen állami forrás nélkül nem lehet hatékony építkezésbe kezdeni.

E nap sikeresen zárult, hiszen az előrehaladáshoz egy „egyszerű” utat választott Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzata, megkérdezte az emberek véleményét. Köszönjük Mindeninek, akik elfogadták a meghívást és megtisztelték jelenlétükkel az összejövetelt.     

ujev23

ujev22

ujev21

ujev20

ujev19

ujev18

ujev17

ujev16

ujev15

ujev9

ujev8

ujev7

ujev6

ujev5

ujev4

ujev2

ujev3

ujev10

ujev11

ujev12

 

ujev13

 

ujev1