Cserszegtomaj Csillagai: Tehetségek Ragyogása 2024

 

A cserszegtomaji Kultúrházban 2024. április 27-én kezdetét vette egy különleges esemény, melyet a "Csillag születik" elnevezés övezett. Az esemény célja az volt, hogy lehetőséget adjon a tehetséges gyerekeknek és felnőtteknek, hogy megmutassák, mire képesek és milyen képességek rejlenek bennük.

Bár eredetileg 11 előadóval terveztük az eseményt, sajnálatos módon 5-en betegség miatt vagy más okokból nem tudtak részt venni, így végül 6 tehetséges előadó lépett fel, akik különböző korosztályokból érkeztek.
Ők verset szavaltak, énekeltek, táncoltak, aerobik gyakorlatokat mutattak be, meséket mondtak, és népdalokat énekeltek - mindezekben kiváló tehetségeket láthattunk.

Horváth György a rendezvény házigazdája

Balázsy Mária Éva verset mondott

 

Györei Laura akrobatikus gimnasztikával készült

Simon József székely mesét mondott

Berkes Laura a Pokahontas betétdalát adta elő

Horvath Leila és Bagladi Írisz Kinga moderntánccal szórakoztatott bennünket

Horváth Hanna Veronika népdalcsokorral készült e napra

Az esemény nagy támogatottsággal bírt, szülők, tanárok és nézők sokasága gyűlt össze az alkalomra.  A rendezvény rendkívül sikeres volt, a fellépők lenyűgöző tudással és
mozdulatokkal bírtak, hangjuk és teljesítményük profinak tűnt. Néhányuk már versenyeken is bizonyított, és olyan tanárok irányítása alatt fejlődtek, akiknek neve ismerős lehet a szakmában.

Az esemény harmonikusan zajlott, mindenki sorra került, és végül a kis fellépőknek oklevelet és kis ajándékot adtunk, amely nagy örömet szerzett számukra. Reménykedjünk, hogy a jövőben ismét megszervezzük ezt a kis "Csillag születik" rendezvényt, hogy továbbra is megmutathassuk, milyen tehetséges emberek élnek Cserszegtomajban.

Írta: Horváth györgy

Fotózta, feltöltötte: Süliné Elekes Éva